Corporate – Sangeren & Psykologen

“Sangeren & Psykologen”

Marika Tingleff er uddannet Psykolog (cand. psych. aut), og har en bred erfaring indenfor coaching af psykisk arbejdsmiljø. Hun arbejder med større virksomheder for at styrke kommunikationen og øge sammenhængskraften i teams og hun kan guide din virksomhed til et styrket salg, samarbejde og bedre kommunikation. Hun leverer tydelige analyser og indsigt, samt bringer klarhed over problematikker som kan bremse “den gode udvikling”, dog med et 100 % fokus på medarbejderens udvikling.

Tomas Thordarson er sanger og stemmecoach (vinder af DMGP 2004) og underviser i stemmens muligheder og kraft via teambuilding og foredrag. Han har 20 års erhvervserfaring inden for salgsbranchen (B2C, B2B), og dynamikken imellem netop disse to brancher, har givet Tomas unikke redskaber til revitalisering af teams ude i erhvervslivet. Det kan handle om performance i teams eller mindfulness med konkrete værktøjer til at komme ned i gear og tilbage til arbejdsglæden.

Marika og Tomas er sammen en dynamisk duo, som formår at klæde deltagerne på med konkrete øvelser, viden og psykologisk indsigt på seminarer, workshops og foredrag i Danmark. De brænder igennem og tager fat i temaer som “Tilbage efter Corona: Genopbyg dit team´s sammenhængskraft” eller “Gør indtryk gennem dit udtryk”. Et forløb med dem er krydret med faglig viden, konkrete øvelser og humor. Nøglen for netop din virksomheds medarbejdere, sammen med disse to kyndige formidlere, ender op i en revitalisering af teamet og en fornyet arbejdsglæde.

Hvad tilbyder vi :

 • Mindfulness – Lær at få koncentration tilbage i dit arbejde. Få en mere meningsfyldt arbejdsdag med større fokus og ro omkring dig og dine kollegiale relationer. Her skaber vi et dybere bekendtskab til teknikkerne til bedre søvn, sundhed og koncentration via velkendte øvelser. I får afklaring på hvad det vil sige at øve mindfulness og hvordan det sagtens kan inkorporeres i en travl hverdag uden at man taber tråden.

 • Isbad – (stresshåndtering). Her går vi i dybden med vejrtrækningsøvelser med afsæt i urgamle teknikker, som afhjælper stress generelt. Et program med stor fokus på hvad der sker med kroppens fysiologi når vi tager et isbad og hvilke regenererende egenskaber det har for en bedre arbejdsdag med fornyet vitalitet og styrke.

 • Mærk din stemme og løft dig selv – Træd frem og bliv løftet med stemmens klang og kraft. Her får i redskaber til at blive en bedre formidler via stemmes kraft. Der bliver skabt rum for at afprøve de mange facetter stemmen indeholder, og hvordan vi i vort daglige sprog kan få flere nuancer i spil – ikke mindst når vi formidler og præsenterer.

 • Bliv en bedre performer – Lær dit eget tydelige sprog at kende. Vi zoomer ind på jeres forskellige udtryk, og det indtryk det skaber hos modtageren.I får en dyb indsigt via øvelser som fremmer styrker og svagheder i en præsentation, og hvad kroppen afslører når vi ikke er klar over det. Kendskabet til jeres personlige virkemidler skaber den bedste spydspids for at fremme budskabet.

 • fixed mindset – Få redskaber til at ændre de dårlige vaner. Skab værktøjer til at se nye perspektiver i forskellige kontekster. Skab en forbedret arbejdsrytme, hvor du lærer at bryde de vante normer via relevante øvelser og betragtninger ud fra et fagligt synspunkt.

 • Teambuilding via kor – musikalske teambuilding-øvelser med forankring i fællesskabets kraft. Vi skal synge i fællesskab, hvor vi mærker hvor eksplosiv en kraft sang er, både når man præsterer alene og når man yder samme mål.

 • Konflikthåndtering – lær at undgå de klassiske faldgruber og rygmarvsreaktioner som gør, at konflikter ikke håndteres. Få værktøjer til konstruktiv konflikthåndtering som I kan bruge med det samme. Lær at sige fra uden at frygte konflikten og med afsæt i dine egne værdier.

 • Kommunikation – Lær at kommunikere og kommunikere dig: De forskellige kommunikationsformer fra dyb samtale til fremlæggelser og smalltalk; Vi har alle vores udfordringer. Her træner I netop det, der skal til at få jer ud af skallen og kommer fra dagen med nye input og afprøvede tools.

 • Feedback – Det vigtigste grundværktøj i samarbejde er ærlig feedback. Med dette tema får I motioneret jeres kompetencer indenfor både positiv og negativ )(konstruktiv) feedback, og kommer hjem med øget vækst- og udviklingspotentiale i jeres samarbejde.

 • Samarbejde – Ønsker I en revitalisering af samarbejdet og et stærkere fundament for opgaveløsningen, er dette emne ideelt for jer. Med afsæt i eksempler fra jeres hverdag styrker vi grundlaget for samarbejde i de kollegiale relationer. Koblet med praktiske øvelser og humørfyldte interaktioner styrker vi sammenhængskraften i jeres team, så I vender tilbage til arbejdet med fornyet energi og mod på det daglige samarbejde.

 • Stresshåndtering – Stress er et tema der berører de fleste arbejdspladser, og det, at tage ansvar i fællesskab for, at stressen håndteres før den får fat er en styrkelse af både lederes og medarbejderes modstandskraft overfor temaet stress. Gennem teoretisk viden og praktiske øvelser med bla. mindfulness får I værktøjskassen fyldt op med byggesten til et sundt stressberedskab i jeres afdeling eller team.

 • Teambuilding – Styrk motivation og arbejdsglæde gennem samvær og fælles udfordringer i en anderledes kontekst. Samvær og praktiske udfordringer i “det grønne klasseværelse” styrker kollegernes kendskab til egne og hinandens arbejdsformer, grænser og temperamenter. Sammen lærer I hinanden og jer selv bedre at kende, og så har vi det sjovt imens! Psykologiske mekanismer arbejder for os når vi lærer og udfolder os i nye rammer, og læringen bringes med hjem.

 • Mindfulness – Hvad er Mindfullness og hvordan kan det styrke jeres kollegiale fællesskab i hverdagen? Få bedre balance i livet – Lær at skabe den rette balance imellem arbejdsliv og fritid ved at øge dine kompetencer til at sige til og fra på de rigtige tidspunkter.

Det kan for eksempel ske når vi rykker ud:

Eksempler på hele dage med Sangeren og Psykologen:

Stressforebyggelse og Work-Life Balance:

 • Teori og praksis om to centrale emner i det professionelle menneskes hverdag.
 • Hvad er stress og hvordan virker det i kroppen?
 • Praktiske øvelser til at styre din egen stressrespons – F.eks.Forberedende Vejrtrækningsøvelser til isbad – teambuilding med isbad eller guidede meditationer.
 • Du lærer at balancere og vægte det, der er det vigtige i livet for dig, og får konkrete værktøjer til at sige til og fra, så du kan leve det live, du ønsker.

En dag om konflikthåndtering og kommunikation:

 • Hvad sker der psykologisk, når der er konflikter i farvandet? Konkrete værktøjer til at håndtere konflikter.
 • Styrket salg/ samarbejde/ kommunikation gennem en revitalisering af sammenhængskraften i dit team.

Eksempler på halve dage med Sangeren og Psykologen:

 • Teambuilding med fokus på kommunikation og samarbejde. God balance imellem teori og praksis med stemmetrænings- og sangøvelser.
 • En dag / eftermiddag/ foredrag om Indtryk og Udtryk – Her arbejder vi med stemmen og det at styre sin nervøsitet individuelt og i en gruppe.
 • Tilbage efter Corona: Genopbyg dit team´s sammenhængskraft.
 • Stresshåndtering via mindfulness, vejrtrækningsøvelser og isbad.