Workshops

Workshops for sangere

1 dagsworkshop

6 timers sang med undervisning på én hel dag. Her vil alle komme til at synge solo og modtage en kort masterclass af Tomas Thordarson. Til din masterclass bedes du have forberedt et nummer , som du gerne vil arbejde med. Det behøver ikke være hele nummeret, da vi sagtens specifikt kan gå ind og arbejde med et omkvæd eller strofe af sangen – her bestemmer du, og det er din soloundervisning, hvor alle øvrige deltagere også får gavn af din masterclass med mig. Vi vil dog det meste af dagen synge sammen – også med flerstemmig sang.

pris 1.300 kr pr person (8 timer og mere end 8 personer)

Datoer :

Send mail for tilmelding og skriv dato for workshoppen du gerne vil på.

3 dages workshops

Spændende tre-dages sangforløb med fællessang, solosang/masterclasses og minikoncert til sidst. Her får vi arbejdet med sangteknikker (CVT) og du får konkrete værktøjer til at træne stemmen og komme i en bedre sangteknisk form med konkrete værktøjer. Alle får masterclasses dagligt og her vil vi repetere og finpudse detaljerne fra 1. dagen og 2. dagen med et synligt (eller skal vi sige hørbart) resultat på 3 dagen, hvor vi afslutter med en hyggelig minikoncert for hinanden. Forløbet er super hyggeligt og afslappet og deltagerne kan nå at lære hinanden at kende og skabe et fælleskab igennem sangen. Vi når at synge forskellige genrer på alle tre dage og der vil være ca en times undervisning dagligt i sangteknisk teori også. Vi har dog fokus på sangen og her får du afprøvet dine evner og du vil lære en masse brugbart.

Pris 3.700 kr pr person ved min. 10 personer.

Datoer:

Send mail for tilmelding og skriv dato for workshoppen du gerne vil på.

Sangskrivercamps

Disse workshops er for dig, der er aktiv sangskriver allerede, men søger sparring og ønsker at lære nye metoder til at komme i gang med at skrive dine egne kompositioner.

Pris 1.300 kr pr person ved min. 10 personer.

1 dags songwriting camp med coaching

6 timers sangskrivning, hvor i tager jeres computer, lydkort og mikrofon med (ikke nødvendigt for alle). Vi teamer op 2-3 på hvert hold og jeg coacher jer under hele forløbet, og giver en masse gode tips til at komme i gang hurtigt med jeres sang. Vi ender op med et resultat som kan KODA registreres.

Datoer:

Send mail for tilmelding og skriv dato for workshoppen du gerne vil på.

3 dages sangskriver camp retreat

Her er vi sammen ét sted alle mand og vi skriver løs på kryds og tværs. Vi har et mix af popliners og producere og sangskrivere, der sættes i teams og der bliver skrevet og produceret et helt track hver dag, som registreres i KODA. Dette er et mere intens forløb og det er for dem, som godt vil udvikle sig som sangskiver/producer. Der er under hele forløbet sparring og undervisning og du vil have mig som en tæt coach under hele forløbet.

Pris 3.700 kr pr person ved min. 10 personer.

Datoer:

Send mail for tilmelding og skriv dato for workshoppen du gerne vil på.

For dig som lige er startet med at producere

Er du lige startet med at producere eller er du lettere øvet så er denne workshop noget for dig

1 dag, undervisning i Logic Pro X

Her for du en start op rundtur I din DAW (Digital Audio Workstation) – I dette tilfælde Logic Pro X. Du får et grundigt overblik samt værktøjer til at komme i gang hurtigt med din DAW. Du får også tips og tricks til at komme et skridt videre med din sang/produktion. Du lærer at klippe din egen vokal og du får en introduktion til de forskellige effekter du kan benytte i programmet. Vi får også kikket på at holde styr på forskellige optagede takes og navngive spor og tracks korrekt – Så både teori og praksis i 6 timer

Pris 1.200 kr pr person ved ti personer

Datoer:

Send mail for tilmelding og skriv dato for workshoppen du gerne vil på.

Testimonials :

“Igennem mit arbejde med Tomas har min stemme udviklet sig, så jeg har fået mange flere facetter, som jeg benytter nu. Og jeg har samtidigt fået flere gode værktøjer, som jeg dagligt benytter i mit virke som sangerinde” – Christina Mai , sangerinde og sangskriver.